16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Osmaniye'de Vali ve protokol üyeleri yetimlerle iftar yaptı

Osmaniye'de Vali ve protokol üyeleri yetimlerle iftar yaptı - Osmaniye Valiliğince hazırlanan "İftar Yetimle Güzel" projesi kapsamında Osmaniye Valisi Kerem Al ve protokol üyeleri, babaları vefat eden 23 aileyi evlerinde ziyaret ederek yetimlerle iftar yaptı OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valiliğince hazırlanan "İftar Yetimle Güzel" projesi kapsamında Osmaniye Valisi Kerem Al ve protokol üyeleri, iftarını 23 aile ve 90 yetim çocukla yaptı.

20.06.2017 - 00:16

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce yürütülen proje kapsamında Vali Kerem Al, eşi Beyhan Al, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun ile birlikte eşi 4 yıl önce trafik kazasında ölen Selma Taştan ve 4 çocuğunu evinde ziyaret etti.

Anne Selma Taştan ve çocuklarla sohbet eden Vali Al ve eşi, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra misafir oldukları Taştan ailesiyle birlikte iftarı yapan Vali Al ve eşi, yemeğin ardından bir süre daha aileyle sohbet ettikten sonra evden ayrıldı.

Proje kapsamında aynı anda diğer protokol üyeleri de babaları vefat eden 23 aile ve 90 yetim çocuğu evlerinde ziyaret ederek birlikte iftar yemeği yedi. Protokol üyelerince ailelere ve çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.