25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Özel eğitimli çocukların hayalleri gerçek oldu

Özel eğitimli çocukların hayalleri gerçek oldu -Tunceli'de özel eğitim alan çocukların resimleriyle anlattığı istekleri, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sonel tarafından yerine getirildiTUNCELİ (AA) - Tunceli'de özel eğitim alan çocukların resimleriyle anlattığı istekleri, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel tarafından yerine getirildi.

1.12.2017 - 13:56

Valilikten yapılan açıklamada, isteklerini resimle anlatan özel eğitimli çocukların hayallerini gerçekleştiren Sonel'in çocukları evlerinde ziyaret ederek yakından ilgilendiği belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Sonel, şunları kaydetti:

"Özel eğitimli çocuklarımızın evlerini ziyaret ederek hal hatır sorduk ve çocuklarımızın mutluluklarına ortak olduk. Pınar ile Serkan özel eğitimli çocuklarımız isteklerini resimle anlatmışlar. Serkan çay içmeyi çok seviyormuş. Pınar da televizyon izlemeyi. Ali ve Arda da iki özel eğitimli evladımız ve kardeşler. İstekleri olan araba yataklarını resimle anlatmışlar. Rozan, Çınar ve Zilan, onlar da özel eğitimli çocuklarımızdan, hayallerini, isteklerini anlatmışlar. Bize de çocuklarımızın isteklerini yerine getirmek düşer. Güle güle kullansınlar. Çocuklarımızın mutluluğu, mutluluğumuzdur." dedi.

Açıklamada, özel eğitimli çocukların aileleri ve yakınları da, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel'e yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiği belirtildi.