28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

"Param kalmadığı için yüzerek yurt dışına geçmeye çalıştım"

"Param kalmadığı için yüzerek yurt dışına geçmeye çalıştım" - Muğla'da, yüzerek yurt dışına geçmeye çalışırken yakalanan Pakistan uyruklu Nur Muhammet: - "Bir kişi 2 bin 800 liramı aldı, şikayet ettim ama bir sonuç çıkmadı.

20.10.2018 - 16:56
Param kalmadığı için de yüzerek yurt dışına geçmeye çalıştım"

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde yüzerek yurt dışına geçmeye çalışırken yakalanan Pakistan uyruklu kişi, dolandırıldığını, parası kalmadığı için de yüzerek yurt dışına geçmeye çalıştığını bildirdi.

Bodrum Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Nur Muhammet, Bodrum Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Muhammet, hastane çıkışında, Yunanistan'a gitmek için girişimlerde bulunduğunu ancak başarılı olamadığını söyledi.

Muhammet, bir kişi tarafından dolandırıldığını iddia ederek, "Bir kişi 2 bin 800 liramı aldı, şikayet ettim ama bir sonuç çıkmadı. Param kalmadığı için de yüzerek yurt dışına geçmeye çalıştım."dedi.

Muhammet, işlemlerinin ardından Ula Geri Gönderme Merkezine gönderildi.

Bodrum'un İçmeler açıklarında seyreden "Black Angel" isimli günlük gezi teknesinin personeli, dün üzerinde çocuk can simidi ve bir poşet içerisinde ekmek bulunan kişinin, denizde hareketsiz durduğunu fark etmiş, yüzerek yurt dışına geçmeye çalıştığı ve bitkin düştüğü belirlenen Nur Muhammet, kurtarılmıştı.