25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Polis gününü davul zurnayla kutladılar

Polis gününü davul zurnayla kutladılar - Manyas'ta, Roman Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172'nci yılını davul zurna çalarak kutladı - Dernek Başkanı Açıl: "Bizim çok kahrımızı çekiyorsunuz, çok kere sizlerin kapısını aşındırıyoruz, hakkınızı helal edin.

10.04.2017 - 16:50
Bu gününüzde sizleri bu şekilde ziyaret etmek istedik"

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Manyas ilçesindeki Roman Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172'nci yılı dolayısıyla davullu zurnalı kutlama yaptı.

Dernek Başkanı Serkan Açıl ile üyeler, davul zurnalar eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldi. Manyas Emniyet Müdürü Murat Karkaç, grubu kapıda karşıladı.

Karkaç ve diğer polislere karanfil veren Açıl, "Bizim çok kahrımızı çekiyorsunuz, çok kere sizlerin kapısını aşındırıyoruz, hakkınızı helal edin. Bu gününüzde sizleri bu şekilde ziyaret etmek istedik. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz." dedi.

Murat Karkaç da görevleri gereği herkese eşit olarak hizmet verdiklerini aktararak, "Roman vatandaşlarımız da bu toplumun bir parçası. Bu güzel günümüzde bizi hatırladığınız için çok duygulandık. Herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.