19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Polis ve jandarmadan sürücülere "lokum molası"

Polis ve jandarmadan sürücülere "lokum molası" - Muğla'da, polis ve jandarma ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğun olduğu karayollarında sürücüleri durdurarak evrak ve emniyet kemeri kontrolü yaptı - Muğla-Denizli yolunda denetim yapan trafik ekipleri, bölgeye gelen ziyaretçileri durdurarak lokum ikram ettiMUĞLA (AA) - Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Muğla'daki karayollarında hız, emniyet kemeri ve evrak kontrolü yapa polis ve jandarma ekipleri, durdukları bölgeye gelen ziyaretçilere lokum ikram etti.

23.06.2017 - 12:52

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, güvenli seyahat koşullarını oluşturmak ve bayram yoğunluğuyla artan trafik kazası riskini azaltmak amacıyla denetimlerini artırdı.

Muğla-Denizli yolunda denetim yapan trafik ekipleri, bölgeye gelen ziyaretçileri durdurarak lokum ikram etti. Ekipler, sürücülere verdikleri broşürlerle de dikkatli olunması gereken güzergahlar, hız kuralları ve emniyet kemeri konusunda bilgi verdi. Muğla yol haritasının da bulunduğu broşürlerde bölgedeki kör noktalar da yer aldı.

Broşürlerde "Dikkatli kalın, hayatta kalın", "Bayram sensiz olmaz", "Emniyet kemeri hayat kurtarır", "Sevdiklerinize hızla uzaklaşmayın" gibi sloganlar da yer aldı.

Trafik ekiplerinin yanı sıra uygulama noktasında görev yapan polis ekipleri de şüphe üzerine durdurdukları araçlarda arama gerçekleştirdi.

Trafik ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla Muğla ve ilçelerinde yaşanan trafik yoğunluğunda sürücüleri dinlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Ekiplerin, bayram tatili süresince özellikle Muğla-Denizli, Muğla-Milas, Milas-Söke, Milas-Bodrum, Muğla-Gökova, Gökova-Fethiye ve Gökova-Marmaris hatları ile Fethiye-Antalya güzergahlarında yoğun olarak denetim yapacakları öğrenildi.