17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Polisten sürücülere Siirt fıstığı ikramı

Polisten sürücülere Siirt fıstığı ikramı - Eruh ilçesinde uygulama yapan trafik ekipleri, durdurdukları araç sürücülerine Siirt fıstığı ikram ettiSİİRT(AA) - Siirt'in Eruh ilçesinde uygulama yapan trafik ekipleri, durdurdukları araç sürücülerine sürpriz yaparak Siirt fıstığı ikram etti.

13.04.2018 - 12:16

İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından vatandaşları trafik kuralları konusunda uyarmak için Siirt Şırnak karayolunda uygulama gerçekleştirildi.

Uygulama yapan trafik polisleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyararak, sürücülere Siirt fıstığı ikramında bulundu.

Eruh İlçe Emniyet Amirliğinde Komiser Necati Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla trafik uygulamasında araç kullanan vatandaşlara kentin ünlü fıstığını ikram ettiklerini belirterek, trafik kuralları konusunda da sürücüleri uyardıklarını söyledi.

Altun, "Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Bu vatan toprakları uğrunda canını siper etmiş tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum." dedi.

Uygulamadan memnun kalan sürücülerden Ali İhsan da "Polisler zor şartlarda çalışıyorlar. Allah kolaylık versin." ifadelerini kullandı.