19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

POMEM öğrencilerinden resim sergisi

POMEM öğrencilerinden resim sergisi - Yozgat'ta, POMEM öğrencileri tarafından 15 Temmuz'daki darbe girişimini anlatan çalışmaların da yer aldığı "Tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet ile demokrasi ruhunu yaşatmak" temalı resim sergisi açıldıYOZGAT (AA) - Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde (POMEM), "Tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet ile demokrasi ruhunu yaşatmak" temalı resim sergisi açıldı.

22.02.2017 - 18:48

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, POMEM Spor Salonu'ndaki serginin açılışında, üniformasıyla belinde silah taşıyan insanların yüzünde sert bir duruş olduğunu, güzel sanatlarla, musikiyle uğraşanların bu sert duruşu yumuşattıklarını söyledi.

POMEM 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şaban Kütükoğlu da 18’inci dönem öğrencilerinin yapmış olduğu 37 resimden oluşan, "Tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet ile demokrasi ruhunu yaşatmak" temalı sergiyi açmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından resim yapan öğrencilere belge ve teşekkür plaketi verildi.

Daha sonra serginin açılış kurdelesi kesildi.

Vali Yurtnaç, aralarında FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaşanan olayları da anlatan resimlerin de yer aldığı sergideki çalışmaları tek tek inceleyip bilgi aldı.

Açılışa, Yurtnaç’ın yanı sıra Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, daire müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve POMEM öğrencileri katıldı.