28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Rafting Dünya Şampiyonası'na doğru

Rafting Dünya Şampiyonası'na doğru - Rafting Milli Takımı Antrenörü İzmirli: "İnandık, hazırız ve inşallah şampiyonluğu alacağız"DÜZCE (AA) - Japonya'da ekimde düzenlenecek R-6 Rafting Dünya Şampiyonası'na katılacak Rafting Milli Takımı'nın Düzce kampı başladı.

17.09.2017 - 14:11

Cumayeri ilçesinin Dokuzdeğirmen köyüne gelen 19 ve 23 yaş altı milli sporcular, Melen Çayı'nda antrenman yapıyor.

Türkiye Rafting Milli Takımı Antrenörü Savaş İzmirli, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya Şampiyonası için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Melen Çayı'nda 15 gün kamp yapacaklarını ifade eden İzmirli, şöyle konuştu:

"Daha önce Avrupa Kupası'na katıldık ve oradan başarı ile geri döndük. Şimdi önümüzde Dünya Şampiyonası var. 2-8 Ekim tarihlerinde Japonya'da yapılacak şampiyonaya katılacağız. Düzce'de gerçekleştireceğimiz kamp döneminde 15 gün boyunca Karadeniz kumsalında kondisyon ve Melen Çayı'nda teorik çalışmalar yapacağız. İyi hazırlanıyoruz, hedefimiz madalya ve kupaları Türkiye'ye getirmek. Şampiyonluk için iddialıyız. 2013'te Yeni Zelanda'da dünya üçüncülüğümüz var, bu yıl o başarıyı birinciliğe taşımak istiyoruz."

Takımın moralinin iyi olduğunu aktaran İzmirli, "Arkadaşlarımız yarışmalar için hazır. Rize'deki çalışmalarımız ve Melen Çayı'nda yapacağımız antrenmanlarla şampiyon olarak Türkiye'ye gelmek istiyoruz. İnandık, hazırız ve inşallah şampiyonluğu alacağız." ifadelerini kullandı.