19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

"Renkli Balık Yeni Dünyalar Kaşifi" 4 Mayıs'ta vizyona girecek

"Renkli Balık Yeni Dünyalar Kaşifi" 4 Mayıs'ta vizyona girecek İSTANBUL (AA) - Senaristliğini ve yönetmenliğini Burhan Gün'ün üstlendiği "Renkli Balık Yeni Dünyalar Kaşifi" adlı animasyon türündeki film, 4 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

26.04.2018 - 19:12

Fikrigün Film ve Bros Film'in yapımında gerçekleştirilen filmin yapımcıları arasında Oğuz Öztürk, Celal Öztürk ve Burhan Gün yer alıyor.

Genel koordinatörlüğünü ise Dilek Taşdemir'in üstlendiği filmin, animasyon ve post prodüksiyon işlemleri, Digiflame tarafından yapıldı.

Yaklaşık bir yılda tamamlanan filmin seslendirmelerini ise Selay Taşdöğen, Fatih Er, Nihan Omuz, Burçin Artut, Pelin Gülmez, Ali Arda Tümer ve Murat Aydın yaptı.

Filmin konusu ise özetle şöyle:

"Ailesi ve diğer deniz canlıları ile birlikte akvaryumda yaşayan Renkli isimli balığın, yeni dünyalar keşfetmek ister. Fakat bu isteğini gerçekleştirmesi kolay değildir. Üstelik ailesi ve akvaryumun tüm düzenini elinde bulunduran Mor Gözlü Ahtapot buna izin vermez. Akvaryumdan dışarıya sıçrayıp neler olduğunu öğrenmeye çalışan Renkli akvaryumun içinde bulunduğu evin çocuğu Deniz ile tanışır. İkili kısa sürede arkadaş olur. Deniz'den dış dünya ile ilgili birçok şey öğrenen Renkli, bunları akvaryum canlılarına anlatmaya başlayınca Mor Gözlü Ahtapot ile arasında çatışma başlar. Renkli, her şeye rağmen hayallerini gerçekleştirip yeni dünyalar keşfedebilecek midir?"