29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

"Rizespor maçını kazanırsak, Beşiktaş maçının anlamı olur"

"Rizespor maçını kazanırsak, Beşiktaş maçının anlamı olur" - Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: "Beşiktaş maçından sonra kendi taraftarımızın önünde oynayacağımız Rizespor maçını kazanmak istiyoruz"ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4.

31.08.2018 - 18:32
haftasında 2 Eylül Pazar günü Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde sürdürdü.

Bülent Korkmaz, kulübün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Sakat ve cezalı oyuncularının bulunduğunu anlatan Korkmaz, "Maicon ve William Vainqueur sakat. Charles cezalı. Onlardan yoksun çıkacağız. Beşiktaş maçından sonra kendi taraftarımızın önünde oynayacağımız Rizespor maçını kazanmak istiyoruz. Rizespor maçını kazanırsak, Beşiktaş maçının anlamı olur. Taraftarımıza çok güveniyoruz. Onların destek vereceğine inanıyorum." diye konuştu.

Korkmaz, transferin son gününün hareketli geçtiğini belirterek, "Anlaştığımız, imza aşamasına gelen arkadaşlarımız var. Onlar da imza attıktan sonra bu ailenin bir parçası olacaklar. Barrada'yı transfer etmiştik. Yeni isimler de olacak." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'da yönetim değişikliğinin yaşandığını da vurgulayan Korkmaz, "Geçmiş dönemde bu kulübe hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de kulubümüze, şehrimize hizmet edecek herkese 'hayırlı olsun' diyorum. Her şey Antalyaspor için." değerlendirmesini yaptı.