28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Sahte altınlarla kuyumcuların dolandırıldığı iddiası

Sahte altınlarla kuyumcuların dolandırıldığı iddiası - Kırşehir'in Kaman ilçesinde gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandıKIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde kuyumcuyu sahte altınlarla dolandırdıkları iddiasıyla yakalanan ve 5 ilde daha aynı suçu işledikleri ileri sürülen 3 şüpheliden biri tutuklandı.

9.10.2017 - 00:23

İlçe merkezinde dikkatli bir kuyumcunun ihbarıyla Kaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan M.Y, S.K. ve beraber hareket ettikleri E.H. adlı kadının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısının ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M.Y. tutuklandı. S.K. ve E.H. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Antalya, Denizli, Adana, Konya ve Aksaray'da farklı tarihlerde kuyumculardan altın dolandırıcılığı olaylarına karıştıktan sonra Kırşehir'in Kaman ilçesine geldikleri ileri sürülen 3 şüpheli, sahte altın bozdurmak istedikleri bir kuyumcunun dikkati sayesinde yakalanmıştı.