16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Sahte kimlikle yakalanan firari eski emniyet müdürü tutuklandı

Sahte kimlikle yakalanan firari eski emniyet müdürü tutuklandı - Bitlis'te FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, sahte kimlikle Muş Havalimanı'nda yakalanan eski 4.

8.01.2018 - 15:30
sınıf emniyet müdürü, tutuklandı

BİTLİS (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında ihraç edilen ve havalimanında sahte kimlikle yakalanan eski 4. sınıf emniyet müdürü tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Çalışmalar kapsamında firari olarak aranan ve kanun hükmünde kararname (KHK) ile görevinden ihraç edilen eski 4. sınıf emniyet müdürünün, 7 Ocak'ta Muş Havalimanı'nda sahte kimlikle yakalandığı ifade edilen açıklamada, zanlının sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.