29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor maçına doğru

Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor maçına doğru - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kardan: "Sakarya Spor Salonu 15 Ekim Pazar günü oynanacak maça yetişecek"SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Sakarya Spor Salonu'nun Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor arasında 15 Ekim Pazar günü oynanacak maça yetiştirileceğini belirtti.

12.10.2017 - 16:05

Kardan, yaptığı yazılı açıklamada, Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un bu sezon maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu'nda devam eden çalışmaların Trabzonspor müsabakasına kadar tamamlanacağını bildirdi.

Salonun, Sakarya ekibine en güzel şekilde hizmet sunacağını belirten Kardan, şunları kaydetti:

"Sakarya Spor Salonu'nda başlattığımız yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Portatif tribünlerde güçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Parkeler yenilendi. Yeni potalar salona yerleştirildi. Sakarya Spor Salonu 15 Ekim Pazar günü oynanacak maça yetişecek. Saha şu anda basketbol oynamaya hazır durumda. İnşallah salonumuzun diğer eksikliklerini de en kısa süre içerisinde gidereceğiz. Bu vesileyle takımımıza pazar günü bu salonda oynayacakları ilk maçta başarılar diliyorum."