29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a yeni sponsor

Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a yeni sponsor - "Cadde 54", Sakarya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımıyla sponsorluk anlaşması imzaladıSAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a, "Cadde 54" sponsor oldu.

22.11.2017 - 16:32

Serdivan ilçesindeki Cadde 54 Satış Ofisi'nde gerçekleştirilen toplantıda, "Cadde 54" ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Burada konuşan Sakarya Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Cavit Ovalı, kentin yeni yüzü "Cadde 54" ile Sakarya'yı Süper Lig'de temsil eden takımın yaptığı sponsorluk anlaşmasının, çok önemli olduğunu söyledi.

"Cadde 54" yetkililerine verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Ovalı, "Kulübümüz sponsorlarla her geçen gün daha güçlü hale gelecektir. İnşallah bu sponsorluklar ve iş birliğimiz kalıcı olacak. Tekrar Sakarya'nın yeni yüzü Cadde 54'e bizimle beraber bu yolda yürüdüğü için teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah bu sponsorluk hayırlara vesile olacaktır." diye konuştu.

"Cadde 54" projesini yürüten Yu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan da kentin en değerli projesini hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Sakarya'nın değerli bir spor kulübüne destek olmak istediklerini belirten Özkan, "Talebimiz sonrasında sponsorluk anlaşmasına vardık. Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'de başarıyla devam eden bir kulüp. İnşallah yurt dışında da başarılarını devam ettirip ilerleyecek. Biz de destek olarak katkıda bulunduk. İnşallah uzun süre devam ederiz. Onlar başarılı oldukça biz mutluluk duyuyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a böyle bir katkıda bulunduğumuz için de gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Ovalı ve Özkan sponsorluk anlaşmasını imzaladı.