20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Sakarya'da cinsel istismar ve gasp iddiası

Sakarya'da cinsel istismar ve gasp iddiası - Adapazarı ilçesinde küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve 3 genç kızı da gasbetmeye çalıştığı iddiasıyla aranan zanlı gözaltına alındıSAKARYA (AA) - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve 3 genç kızı da gasbetmeye çalıştığı iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.

22.02.2017 - 10:36

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 15 Temmuz Şehitler Caddesi'nde son 3 ay içerisinde küçük yaşta çocuğun bıçak tehdidiyle cinsel istismara uğraması, Z.Ç, B.İ. ve G.G'nin de bıçakla tehdit edilerek hürriyetinden yoksun bırakılmak suretiyle gasbedilmeye çalışılması iddiaları üzerine çalışma başlattı.

Araştırmalar neticesinde söz konusu kişinin T.G. (31) olduğunu belirleyen ekipler, zanlının Hendek ilçesindeki adresine operasyon düzenledi. Polislerin geldiğini görünce evin arka penceresinden kaçmaya çalışan T.G, kovalamaca sonucu olaylarda kullandığı düşünülen bıçakla yakalandı.

"Birden fazla kişiyi bıçak zoruyla hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı ve ölümle tehdit" suçlamalarıyla gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.