20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Samsung Galaxy A9, kampanya fırsatı ile ön siparişe çıktı

Samsung Galaxy A9, kampanya fırsatı ile ön siparişe çıktı - Tavsiye edilen perakende satış fiyatı 4 bin 299 lira olarak açıklanan Galaxy A9, Petrol Mavisi, Şeker Pembesi ve Gece Siyahı renk seçenekleri ile satılacakİSTANBUL (AA) - Samsung Galaxy A9, ön sipariş kampanyasıyla satışa sunuluyor.

19.11.2018 - 14:20

Samsung'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, geçtiğimiz ay tanıtımı yapılan dünyanın ilk dört arka kamerasına sahip akıllı telefonu Galaxy A9, ön sipariş kampanyasıyla Türkiye'de tüketicilerle buluşuyor.

Verilen bilgiye göre, 19 Kasım-14 Aralık tarihleri arasında kampanyaya katılan Samsung yetkili satış noktaları ve yetkili online satış kanallarından yeni Galaxy A9'u satın alanlar, 20 Aralık tarihine kadar shop.samsung.com/tr/galaxy-a9-hediye-ceki internet adresinden üye olarak form doldurmak suretiyle belirtilen kampanya koşullarını yerine getirdiklerinde, Samsung Online Mağaza'daki (shop.samsung.com/tr) giyilebilir cihazlar, tabletler,ve aksesuarlar ürün gruplarında geçerli KDV dahil 500 lira değerinde hediye çeki kazanma fırsatı yakalayacak.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı 4 bin 299 lira olarak açıklanan Galaxy A9, Petrol Mavisi, Şeker Pembesi ve Gece Siyahı renk seçenekleri ile satılacak.