29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Şarkıcı Serttaş'tan güvenlik güçlerine ziyaret

Şarkıcı Serttaş'tan güvenlik güçlerine ziyaret - Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçeye gelen Serttaş, nöbet tutan güvenlik güçlerini ziyaret ettiBİTLİS (AA) - Şarkıcı Bülent Serttaş, Bitlis'in Tatvan ilçesinde ziyaret ettiği görev başındaki polislere tatlı ikramında bulundu.

7.07.2017 - 00:36

Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçeye gelen Serttaş, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ile polisleri ziyaret etti.

Güvenlik güçleriyle bir süre sohbet eden ve fotoğraf çektiren Serttaş, polislere tatlı ikramında bulundu.

Serttaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, konser için ilçeye gelirken farklı düşüncelere sahip olduğunu ancak gördüğü manzara ve huzur ortamından sonra Tatvan'dan mutlu ayrılacağını söyledi.

Bölgede huzur ortamının hakim olduğunu dile getiren Serttaş, şöyle konuştu:

"Tatvan huzuru, güzelliği ve barışı yakalamış. Bu cennet vatana gerçekten emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Polis arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. O kadar güzel huzuru sağlamışlar ki buradan çok mutlu ve huzurlu ayrılıyorum. Bu cennet vatanımda böylesi güzel yerler var. İnsanlar artık yavaş yavaş gerçeği görüyorlar. İnsanlar yavaş yavaş Türkiye'nin güzelliklerini, ne kadar büyük bir devlet olduğunu, cennet vatan olduğunu yeni yeni görüyor. Onun için de artık yavaş yavaş terör denilen illet bizim bu bölgemizden, cennet vatanımızdan inşallah en yakın zamanda temizlenecektir."