19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Şehirlerarası yolcu otobüslerinden hırsızlık iddiası

Şehirlerarası yolcu otobüslerinden hırsızlık iddiası - Dinlenme tesislerinde mola veren şehirlerarası yolcu otobüslerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla Sakarya'da gözaltına alınan 2 otobüs şoförü ve 2 muavin, adliyeye sevk edildiSAKARYA (AA) - Sakarya, İstanbul, Ankara, Bursa, Yalova, Balıkesir, Tekirdağ ve Düzce'de dinlenme tesislerinde mola veren şehirlerarası yolcu otobüslerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 otobüs şoförü ve 2 muavin adliyeye sevk edildi.

22.02.2017 - 14:14

Geçen yıl D-650 Karayolu üzerindeki dinlenme tesislerinde mola veren şehirlerarası yolcu otobüslerinden çok sayıda hırsızlık yapıldığını tespit eden Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Şüphelilerin kullandığı otomobili belirleyen ekipler, önceki akşam bir dinlenme tesisinde önlem aldı. Otomobilin tesise gelmesiyle operasyonu başlatan ekipler, hırsızlık yaptığı ileri sürülen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bu arada, aynı yöntemi kullanarak İstanbul, Ankara, Bursa, Yalova, Balıkesir, Tekirdağ ve Düzce'de de hırsızlık yaptığı tespit edilen şüphelilerden C.D. (49) ve E.K'nin (50) bir firmada otobüs şoförü, A.A. (30) ve E.Y'nin (29) muavin olarak çalıştığı, izinli oldukları günlerde hırsızlık yaptıkları öğrenildi.