23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Şehit polis Fethi Sekin anısına Muay Thai Turnuvası

Şehit polis Fethi Sekin anısına Muay Thai Turnuvası - Elazığ'ın Baskil ilçesinde, şehit polis Fethi Sekin anısına Muay Thai Altın Kemer Turnuvası düzenlendiELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Baskil ilçesinde, şehit polis Fethi Sekin anısına Muay Thai Altın Kemer Turnuvası yapıldı.

28.07.2018 - 12:06

Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından şehit polis Fethi Sekin anısına bu yıl ikincisi düzenlenen Muay Thai Altın Kemer Turnuvası, Baskil Hükümet Konağı önünde Elazığ Belediyesi Mehtaran Takımı'nın gösterisi ile başladı.

Turnuvaya 8 ilden 16 sporcu katıldı. Farklı kategorilerde kıyasıya geçen mücadelenin ardından birinci olan sporculara altın kemer ve ikincilere kupa verildi.

Kaymakam Uhut Emre Koyuncu, şehit polis Fethi Sekin anısına turnuvayı düzenlemekten onur duyduklarını belirterek, "Turnuvanın teması; bağımlılığa hayır, spor kardeşliğine evet. Şiddet yoğunluğu fazla gibi gözüken bir spor ama daha sonra sporcular birbirlerine sarılıyor. Sporla bağımlılığa karşı duracağız." dedi.

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat da turnuvanın güzel geçtiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Turnuvaya ismi verilen şehit Fethi Sekin, ilçemizin medarı iftarı olmuştur. İzmir Adliyesi önünde kendi canı pahasına büyük bir faciayı engelledi. Belki isimsiz birçok kahramanımız vardır. Ama şehidimizin göstermiş olduğu kahramanlık dillere destan olmuştur. Şehidimizi rahmetle anıyorum. Hatırasının önünde saygıyla eğiliyorum."