28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Şehit yakınları ve gazilerden Mehmetçiğe destek

Şehit yakınları ve gazilerden Mehmetçiğe destek - FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanların yakınları ile gaziler, Hatay'da Mehmetçikle buluşarak moral verdiHATAY (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanların yakınları ile gaziler, Hatay'da Mehmetçiğe destek verdi.

17.02.2018 - 17:10

Otobüslerle Reyhanlı'ya gelen 220 kişilik grup, ilçedeki spor salonunda, 11 Mayıs 2013'te Reyhanlı'da yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınları ile Zeytin Dalı Harekatı sırasında PYD/PKK terör örgütünce atılan roketler nedeniyle yaşamını yitirenlerin aileleriyle bir araya geldi.

Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, burada yaptığı konuşmada, 11 Mayıs 2013'teki bombalı saldırıda 52 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlatarak, "Zeytin Dalı Harekatı'nın başlamasından bu yana Reyhanlı'ya 52 roket atıldı. Bunun 40'ı ilçe merkezine düştü. Saldırılarda şehit ve gazi olanların yakınlarının bir araya gelmesi çok anlamlı." dedi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi de, 15 Temmuz şehit ve gazilerinin bu ülke için, gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyduğunu kaydetti.

Daha sonra grup, İlçe Jandarma Komutanlığına giderek Mehmetçiğe karanfil verdi, askerlerle sohbet etti.