19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Şehitler diyarından Afrin'deki Mehmetçik'e destek

Şehitler diyarından Afrin'deki Mehmetçik'e destek - Çanakkale'de AK Parti Kepez Belde Teşkilatınca başlatılan kampanya kapsamında Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiklere 3 bin 500 çift çorap gönderildiÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de AK Parti Kepez Belde Teşkilatınca başlatılan kampanya kapsamında, 3 bin 500 çift çorap, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere gönderildi.

7.02.2018 - 11:50

AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, gazetecilere yaptığı açıklamada, sınır ötesinde mücadeleye devam eden Mehmetçikleri gönülden desteklediklerini söyledi.

Partisinin Boğazkent Mahalle teşkilatının bu çalışmasının çok anlamlı olduğunu anlatan Altınok, "Çanakkale'den, şehitler diyarından Afrin'e, Mehmetçiklerimize yönelik kampanya başlattık. Yaklaşık 3 bin 500 çift çorap toplandı. Kepezli kadınların ve teyzelerimizin elleriyle ördükleri boyunluklar var. Aynı şekilde yine elbiseler de var. Bunları da göndereceğiz. Amacımız bir nebze olsun oradaki Mehmetçiğimize moral sağlamak." dedi.

Altınok, askerlerin bütün ihtiyaçlarının devlet tarafından yeterince karşılandığını anımsatarak, "Dedelerimizden bu topraklarda aldığımız sorumluluğu yerine getirmek adına bu kampanyayı başlattık. İnşallah bu operasyonda daha fazla şehit vermeden, oradaki terör unsurlarını tamamen temizleyerek, askerlerimiz bölgede barışı sağlayıp geri dönerler." diye konuştu.