29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Sevgililer gününde kaybettikleri eşlerinin özlemiyle yaşıyor

Sevgililer gününde kaybettikleri eşlerinin özlemiyle yaşıyor - Manisa'da huzurevinde kalan yaşlılar, yıllarca aynı yastığa baş koydukları ve çeşitli nedenlerle kaybettikleri eşlerine dair hatıraları hala unutamıyor MANİSA (AA) - Manisa'da huzurevinde kalan yaşlılar sevgililer gününde, kaybettikleri eşlerini özlemle andılar.

14.02.2018 - 19:25

Manisa Huzurevi Vakfı Suphi Egemen-Abdürrahim Ot Dinlenme Evi'nde kalan huzurevi sakinleri, sevgililer gününde özlemle yad ettikleri hayat arkadaşlarının hasretiyle yaşıyor. Yaşlılar, yıllarca aynı yastığa birlikte baş koydukları ve çeşitli nedenlerle kaybettikleri eşlerine dair hatıraları hala unutamıyor.

88 yaşındaki Necati Sertoğlu, eşini 2 yıl önce kaybettikten sonra huzurevine yerleştiğini söyledi.

Evliliklerinin 57 yıl sürdüğünü anlatan Sertoğlu, şöyle konuştu:

"Onun fotoğraflarını saklıyorum. Burada onun hatıralarıyla yaşıyorum. Güzel günlerimiz oldu. Rahatsızlandı ve tam 15 yıl ben ona baktım. Her gün aynı özlemle kapıyı o açacak diye bekliyorum. En son yanına gittiğimde yüzüme baktı, 'Hayırdır neden bakıyorsun' dedim. Döndü bana, "Seni çok seviyorum, seni özlüyorum" dedi. Son sözü bu oldu."

80 yaşındaki Hatice Meral Boyacığlu ise 30 yıl birlikte yaşadığı eşi Mustafa Kemal Boyacıoğlu'nu 32 yıl önce kaybettiğini ifade etti.

Şimdi geride güzel anılar bıraktıklarını dile getiren Boyacıoğlu, "Evde, iş yerinde hep beraberdik. Son gününe kadar bana 'sen' yerine 'siz' dedi. Bugün o sevgiyi kimseden göremiyorum. Her gün onu düşünüyorum ve geçmişte birlikte yaşadığımız güzel anılarla yaşıyorum." diye konuştu.