28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Short Track Nene Hatun Kupası

Short Track Nene Hatun Kupası - Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Short Track Nene Hatun Kupası'nın üçüncü günü tamamlandı - Milli Takım Antrenörü Mükerrem Deniz: "Short Track müsabakalarında üç Türkiye rekoru kırıldı.

15.09.2018 - 17:12
Müsabakalar çok güzel devam ediyor, sporcularımızın saniyeleri gelişti"


ERZURUM (AA) - Erzurum'da Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Short Track Nene Hatun Kupası sürüyor.

Palandöken Buz Pateni Salonu'nda üçüncü günü tamamlanan sürat pateni organizasyonuna, Türkiye ve Polonya'dan yaklaşık 150 sporcu katılıyor.

Minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde sporcuların kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda, yeni hakemlik belgesi alan hakemler de tecrübe kazandırılması için görevlendirildi.

Türk Milli Takımı Antrenörü Mükerrem Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupaya Türk sporcuların yanı sıra Polonya'dan da 8 sporcunun katıldığını söyledi.

Organizasyonun en önemli amaçlarından birinin, sporcuların buz patenine teşvik edilmesi olduğunu anlatan Deniz, "Short track müsabakalarında üç Türkiye rekoru kırıldı. Müsabakalar çok güzel devam ediyor, sporcularımızın saniyeleri gelişti. Genel olarak bütün sporcularımız çok iyi performans gösteriyor." diye konuştu.

Short Track Nene Hatun Kupası, yarın madalya töreni ile sona erecek.