29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Siirt'te 15 Temmuz şehitleri adına futbol turnuvası

Siirt'te 15 Temmuz şehitleri adına futbol turnuvası - "Spor Yapıyorum Ülkemi Seviyorum" SODES projesi kapsamında Siirt'te görev yapan öğretmenler arasında "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvası" düzenlendiSİİRT (AA) - Siirt'te "Spor Yapıyorum Ülkemi Seviyorum" SODES projesi kapsamında, kentte görev yapan öğretmenler arasında "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvası" düzenlendi.

14.05.2018 - 22:02

Bir halı sahada yapılan ve 32 okulun öğretmenlerinden oluşan takımların katıldığı turnuvada Gazi Lisesi, Osman Demir Ortaokulunu 4-0 yenerek şampiyon oldu.

Eski milli futbolculardan Hami Mandıralı gazetecilere yaptığı açıklamada, Siirt'e, davet üzerine öğretmenler arasında düzenlenen turnuvanın finalini izlemeye geldiğini söyledi.

Şampiyon takımı tebrik eden Mandıralı, şöyle konuştu:

"Bu tip organizasyonların her şehirde olması lazım. Öğretmenlerin bir araya gelip kaynaşması çok güzel bir duygu. Yolda yürürken birbirini tanımayan insanlar burada karşılıklı top oynuyorlar ve birbirlerini tanıyorlar. Dolayısıyla bu etkinliklerin devam etmesi insanların birbirlerine daha saygılı, sevgili bir şekilde davranmasını sağlar. İyi ki ben de Siirt'e gelmişim."

Final oynayan takımlara Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın tarafından kupaları ile birlikte hediye olarak spor ayakkabısı verildi, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Turnuva finalini, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Baro Başkanı Nizam Dilek, öğretmenler ve öğrenciler izledi.