28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Siirt'te iki katlı kerpiç evin çökmesi

Siirt'te iki katlı kerpiç evin çökmesi - Şirvan ilçesindeki olayda hayatını kaybeden 3 kişinin baba ve iki çocuğu olduğu belirlendi - Anne ve 4 çocuğunun tedavisi sürüyor SİİRT (AA) - Siirt'in Şirvan ilçesinde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin baba ve iki çocuğu olduğu tespit edildi.

30.11.2017 - 09:55

Soğanlı köyünde henüz belirlenemeyen nedenle iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin baba Cemal Coşkun (37) ile çocukları Yusuf (15) ve Ömer Coşkun (4) olduğu öğrenildi.

Anne Cemile (37) ile çocukları Gamze (2), Sinan (9), Zeynel (13) ve Büşra (11) Coşkun'un tedavisi Siirt Devlet Hastanesinde sürüyor.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, hastaneye gelerek yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Coşkun ailesi fertleri ile görüşen Kuş, olayda hayatını kaybeden baba ve iki çocuğu için başsağlığı dileklerinde bulundu.

Öte yandan köyde oturan amca Cevdet Coşkun, hastanede AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın 02.00 sularında yaşandığını, evin eski olması nedeniyle yağmurun etkisi ile çökmenin meydana geldiğini düşündüklerini belirtti.

Evin bulunduğu alana gittiklerinde yattıkları bölümün çöktüğünü gördüklerini, etraflarını kazarak nefes almalarını sağladıklarını anlatan Coşkun, daha sonra köydekilere durumu haber verdiklerini söyledi.

İlk olarak yaralılara ulaştıklarını, hayatını kaybeden kardeşi ve iki yeğenine ise yaklaşık yarım saat sonra ulaşabildiklerini ifade eden Coşkun, "Ulaştığımızda Hakk'ın rahmetine kavuşmuşlardı." dedi.