28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Sinop merkezli suç örgütü operasyonu

Sinop merkezli suç örgütü operasyonu - Adliyeye sevk edilen 18 zanlıdan 6'sı tutuklandıSİNOP (AA) - Sinop merkezli 8 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda nitelikli dolandırıcılık ve suç işlemek için örgüt kurma iddiasıyla gözaltına alınan zanlılardan 6'sı tutuklandı.

5.05.2017 - 10:49

Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Sinop Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 22 şüpheliden 18'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.G, F.A, T.K, R.K, Z.K. ve H.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer şüphelilerden 8'si ise savcılık sorgularının ardından, 4'ü de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Bu arada soruşturma çerçevesinde haklarında yakalama kararı verilen 4 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi.

Sinop Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Sinop, Çorum, Kırklareli, Tekirdağ, Yozgat, İstanbul, Gaziantep ve Kastamonu'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, haklarında yakalama kararı verilen 34 şüpheliden 22'si gözaltına alınmıştı.