20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Şırnak Belediyesinden spor kulüplerine destek

Şırnak Belediyesinden spor kulüplerine destek - KHK kapsamında görevlendirilen Belediye Başkan Vekili Bedirhanoğlu: - "Gençlerimizi doğru yönlendirmek, gelişimlerine katkı sağlamak noktasında sporun çok önemli olduğunun farkındayız.

17.03.2017 - 12:37
Takımlarımızın forma, dizlik, eşofman ve ayakkabı eksiğini giderdik"

ŞIRNAK (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Şırnak Belediyesi, spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, Şırnak Belediyespor Kulübü bünyesindeki Şehrinuh Bayan Futbol Takımı ile Kumçatı Belediyesporun yönetici ve sporcularını makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bedirhanoğlu, gençler ve sporculara, sportif ve kültürel alanlarda kendilerini geliştirmeleri için her türlü yatırımın yapılacağını belirtti.

Gençlerin, geleceğinin teminatı olduğunu vurgulayan Bedirhanoğlu, şunları kaydetti:

"Gençlerimizi doğru yönlendirmek, gelişimlerine katkı sağlamak noktasında sporun çok önemli olduğunun farkındayız. Şehrimizin dinamik gücü gençlerimize ne yapsak az. Takımlarımızın forma, dizlik, eşofman ve ayakkabı eksiğini giderdik. Onlardan tek beklentimiz, çok çalışarak hem derslerinde hem de mücadele ettikleri spor dalında başarılar elde edip, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olmalarıdır."

Bedirhanoğlu, sporculara malzeme yardımını teslim etti.

Şırnak Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Resul Koluman da gençlere ve sporculara desteklerinden dolayı Bedirhanoğlu'na teşekkür etti.