24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Şırnak'ta "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinliği

Şırnak'ta "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinliği - AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Atan: -"Terör örgütü, Şırnak'ın birçok mahallesini talan etti ve bu kimseye bir fayda getirmedi.

6.03.2017 - 15:40
Sadece anaların yüreklerini yaktılar"

ŞIRNAK (AA) - AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, terör örgütünün anaların yüreklerini yaktığını belirtti.

AK Parti İl Kadın Kolları ve Geleceğe Işık Saçan Kadın Derneği tarafından bir otelde düzenlenen programda konuşma yapan Atan, Şırnak’ta son yıllarda yaşanan terör olayları nedeniyle annelerin çok sıkıntı çekip, gözyaşı döktüğünü söyledi.

Yaşanan huzur ortamının ardından barış ve kardeşlik adına hükümet tarafından büyük adımlar atıldığını aktaran Atan, terör örgütünün bunu bozmak için saldırılar gerçekleştirdiğini anımsattı.

Hükümetin bölgenin kalkınması için yoğun çalışma yürüttüğünü dile getiren Atan, şöyle konuştu:

"Terör örgütü, Şırnak'ın birçok mahallesini yıkarak talan etti ve bu kimseye bir fayda getirmedi. Sadece anaların yüreklerini yaktılar. Analar bir daha ağlamasın istiyoruz. Şırnak'ta barış, huzur ve kardeşliğin daim olması için çalışıyoruz. Artık gözyaşının dökülmediği, mutluluk ve huzurun daim olduğu günlere kavuşacağız. Kürt kadınına değerini hissettiren Sayın Cumhurbaşkanımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz çünkü onun verdiği desteklerle, çıkardığı kanunlarla, hibelerle bugün burada bulunan çoğu kadın kendi ayaklarının üzerinde duruyor."