29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Şube müdürünü yaralayan temizlik işçisi yakalandı

Şube müdürünü yaralayan temizlik işçisi yakalandı - Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Atık ve Geri Dönüşüm Tesisleri Şube Müdürü Çağrı Ün'ü tabancayla yaraladığı öne sürülen temizlik işçisi gözaltına alındıADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Atık ve Geri Dönüşüm Tesisleri Şube Müdürü Çağrı Ün'ü tabancayla yaraladığı ileri sürülen temizlik işçisi yakalandı.

24.02.2017 - 15:10

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir hafta önce makamında silahlı saldırıya uğrayan Ün'ü yaraladığı ileri sürülen Fatih G'yi, merkez Seyhan ilçesi İnönü Caddesi'nde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi.

Şüpheli burada kendisini görüntüleyen gazetecilerin, "Şube müdürünü niçin vurdun?" şeklindeki sorusuna, "Ekmeğim için" şeklinde yanıt verdi.

Zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Fatih G'nin, geçmişte Çevre Koruma Daire Başkanının korumalığını yaptığı ancak çeşitli nedenlerden Denizcilik ve İç Sular Şube Müdürlüğü bünyesindeki Gondol Komutanlığına ardından da Özel Atık ve Geri Dönüşüm Tesisleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki Çevre ve Kıyı Temizliği birimine temizlik işçisi olarak görevlendirildiği öğrenildi.

Daha sonra Şube Müdürü Çağrı Ün tarafından buradaki görevinden de alınarak Tıbbi Atık Geri Dönüşüm birimine gönderilen zanlının görev yerinin değiştirilmesi üzerine saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Özel Atık ve Geri Dönüşüm Tesisleri Şube Müdürü Ün, Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'ndeki makamında temizlik işçisi Fatih G. tarafından iki bacağından tabancayla vurulmuştu. Olaydan sonra kaçan zanlıyı arama çalışması başlatılmıştı.