28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

THY'nin "İstanbul Boğazı Deneyimi" uygulaması

THY'nin "İstanbul Boğazı Deneyimi" uygulaması - İstanbul'da yedi saat ve üzeri aktarma süresi bulunan business sınıfındaki transfer yolcuları, uçuşları öncesinde havalimanında vakit geçirmek yerine İstanbul Boğazı'nın büyüleyici güzelliğini tecrübe edebilecekİSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), "business sınıfı" yolcuları için “Istanbul Bosphorus Experience" (İstanbul Boğazı Deneyimi) uygulamasını başlatıyor.

19.10.2017 - 15:02

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre THY, bir yeniliğe daha imza atarak, yolcu memnuniyetini bir üst seviyeye çıkarıyor.

THY, "Istanbul Bosphorus Experience" ile İstanbul'da yedi saat ve üzeri aktarma süresi bulunan business sınıfındaki transfer yolcuları için yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Transfer yolcuları bu sayede, uçuşları öncesinde havalimanında vakit geçirmek yerine İstanbul Boğazı'nın büyüleyici güzelliğini tecrübe edebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, yolculara, mümkün olan en iyi uçuş deneyimini sunmanın en büyük gayeleri olduğunu belirtti.

Olmuştur, 2017 Skytrax Ödülleri’nde "Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu" seçilen, dünyaca ünlü yolcu salonu "Turkish Airlines Lounge Istanbul", MiniPort gibi yolculara sunulan hizmetleri geliştirmeye devam etiklerini kaydederek, "Aktarma süresini sıra dışı bir deneyim haline getiren Istanbul Bosphorus Experience ile business sınıfındaki transit yolcularımız, transfer merkezimiz İstanbul’un eşsiz güzelliğini bu süre zarfında doyasıya yaşayabilecekler. Bu sayede Türkiye’nin milli havayolu olarak ülke ekonomimize ilave bir katkı sağlayacak olmak da, bizler için ayrıca gururlandırıyor." ifadelerini kullandı.

Uygulamadan yararlanmak isteyen yolcular, "PNR" numaraları ile "bosphorus.turkishairlines.com" internet adresi üzerinden programı satın alabilecek. Program kapsamında yolcuları, İstanbul Atatürk Havalimanı varış terminalinde özel bir rehber karşılayacak, pasaport kontrolü süresince eşlik edecek.

- Özel tekne turu

Programın tamamında rehber eşliğinde hareket eden yolcular, lüks araçlarla İstanbul’un önemli simgelerinden Eminönü veya Karaköy vapur iskelelerine ulaştırılacak. Yolcular, vapur iskelesinden Boğaz'ın benzersiz güzelliğini yakından gözlemleyebilmek için özel bir tekne gezisine çıkarılacak. Tekne programında kendilerine özel tahsis edilmiş garsonların ve "Wi-Fi" bağlantısının da bulunduğu teknede yolculara içecek ve atıştırmalık aperatif ikramında bulunulacak. Tekne turunun akabinde yolcular, İstanbul Boğazı’'nın en özel lokasyonlarından biri olan tarihi Çırağan Sarayı Kempinski'de Boğaz manzaralı yemek deneyimi (kahvaltı, öğle veya akşam yemeği) yaşayacak. Çırağan Sarayı ziyaretinden sonra yolculara kalkış terminallerine kadar rehberleri tarafından eşlik edilecek.