29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

TKDK Çankırı Koordinatörlüğünden kan bağışına destek

TKDK Çankırı Koordinatörlüğünden kan bağışına destek - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çankırı Koordinatörlüğü çalışanları, hem kendileri kan bağışında bulundu hem de kentteki kamu kurumlarını, esnafı ve evleri ziyaret ederek Türk Kızılayına kan bağışı çağrısı yaptı ÇANKIRI (AA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çankırı Koordinatörlüğü çalışanları, hem kan bağışında bulundu hem de başkalarının bağışta bulunması için gayret gösterdi.

15.02.2017 - 14:39

Türk Kızılayının Türkiye genelinde başlattığı kampanyaya destek veren TKDK Çankırı Koordinatörlüğü çalışanları, kentteki 50 civarında evi, 25 civarında kamu kurumunu ve 40 civarında esnafı ziyaret edip kan bağışının önemini anlatan broşür verdi.

TKDK Çankırı Koordinatörü Emre Akbıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı tarafından bugün kurumlarında kan bağışı kampanyası yapılacağını belirtti.

Ülkenin ihtiyaçlarını ön planda tuttuklarını dile getiren Akbıyık, "TKDK olarak her ne kadar hibe destekleri veren bir kurum olsak da gerek Çankırı'nın, gerekse ülkemiz ve milletimizin önceliklerine duyarsız kalamazdık. Türk Kızılayının bağış çağrısına bizler de kulak verdik. Mesai arkadaşlarımızla gönüllü olarak kampanyaya dahil olduk." dedi.

Çalışanların kurumda yapılacak bağışı duyurduğunu bildiren Akbıyık, "Çevremizde bulunan kamu kurum ve işletmeleri kapı kapı gezdik. Arkadaşlarımız, broşürlerle kan bağışının önemini anlatıp Türk Kızılayına kan bağışına davet etti." diye konuştu.