20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Trabzon'daki silahlı yaralama

Trabzon'daki silahlı yaralama - Maçka ilçesinde tabancayla vurulan 2'si kadın 4 kişiden biri hayatını kaybetti - Olaydan sonra kaçan zanlı, jandarma ekiplerince yakalandı TRABZON (AA) - Trabzon'un Maçka ilçesinde tartıştıkları kişi tarafından silahla yaralanan 2'si kadın 4 kişiden biri hastanede öldü, zanlı jandarma ekiplerince yakalandı.

4.09.2018 - 10:51

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Coşandere mevkisindeki evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmanın ardından zanlı T.Ç. tarafından silahla yaralananlardan 68 yaşındaki Bedriye K, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralılar H.K (40) ile B.B (18) ve B.A.B'nin ise (17) tedavileri sürüyor.

Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Bedriye K'nin cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edilecek.

Olayın ardından kaçan zanlı T.Ç ise İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışması sonucu Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde yakalandı.

Zanlı T.Ç, H.K adlı kadının Maçka'ya bağlı Coşandere mevkisinde yaşayan annesi Bedriye K'nin evine geldikten sonra çıkan tartışma sonucu evde bulunan Bedriye K, kızı H.K. ile torunları B.B. ve B.A.B'yi yanında getirdiği tabancayla vurarak yaralamıştı.

Yaralılar, Trabzon'daki hastanelerde tedavi altına alınmış, olayın ardından kaçan T.Ç'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.