28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Trafik kazasında yaralanan sanatçı Kabaklı taburcu edildi

Trafik kazasında yaralanan sanatçı Kabaklı taburcu edildi - Isparta Şehir Hastanesindeki tedavisi tamamlanan Kabaklı: - "Kalıcı bir hasar almadan bu badireyi atlatacağım.

13.04.2018 - 17:31
Her şey güzel olacak"

ISPARTA (AA) - Türk halk müziği sanatçısı Esat Kabaklı'nın, geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı Isparta Şehir Hastanesindeki tedavisi tamamlandı.

Kabaklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Isparta Şehir Hastanesindeki tedavi sürecinin çok iyi geçtiğini söyledi.

Şehir hastanelerinin oldukça iyi olduğunu dile getiren Kabaklı, "Şehir hastaneleri çok güzel. Durumum iyi. Hastane çalışanlarımız ilgilendiler. Sağ olsunlar. Hepsi de işinin ehli. Tedavi süresince yanımda olan ve yardım eden herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tedavi sürecinde kendisini aradığını anlatan Kabaklı, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız, her zaman yüreğini açar. Haberi duyar duymaz aradı, sağlık durumum hakkında bilgi aldı. 'Merak etme, orada sana iyi bakarlar.' dedi. Dediği gibi de oldu. Hastane personeli benimle ilgilendi. Sağ olsunlar. Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyorum ilgisi için. Beni merak etmesinler. Ben iyiyim. Çok şükür. Koluma platin takıldı. Kalıcı bir hasar almadan bu badireyi atlatacağım. Her şey güzel olacak. Devletimize bu imkanları sunmasından dolayı teşekkür ediyorum."

Kabaklı'nın kullandığı 34 SL 4645 plakalı otomobil, 10 Nisan Salı günü Karamanlı ilçesine bağlı Kağılcık köyünde refüje çarparak karşı şeride sürüklenmişti. Burdur Devlet Hastanesine kaldırılan Kabaklı, Isparta Şehir Hastanesine nakledilmiş, kolundaki kırık nedeniyle ameliyat edilmişti.