20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Tunceli'de Cumhuriyet ile yaşıt çınarlar unutulmadı

Tunceli'de Cumhuriyet ile yaşıt çınarlar unutulmadı - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sonel: - "Başta engeli olan vatandaşlarımıza, yetim ve öksüz evlatlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize, yaşlılarımıza, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giderek onların gönüllerini almaya çalışıyoruz.

7.10.2017 - 21:04
Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını göstererek onların hal hatır soruyor ve ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz"

TUNCELİ (AA) - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel'in, 29 Ekim kutlamları kapsamında il genelinde tespit edilen 1923 doğumlu 45 dede ve nineyi ziyaret ettiği bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, tespit edilen 45 Cumhuriyetle yaşıt çınarların ziyaretinde sağlık kontrollerinden geçirilerek hediyeler verildiği, sıcak ve samimi sohbetler yapıldığı belirtildi.

Ziyaretlerin Sonel tarafından düzenli olarak yapıldığı ifade edilen açıklamada, Sonel'in şu görüşlerine yer verildi:

"Başta engeli olan vatandaşlarımıza, yetim ve öksüz evlatlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize, yaşlılarımıza, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giderek onların gönüllerini almaya çalışıyoruz. Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını göstererek onların hal hatır soruyor ve ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz."