19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Türk ve Rus sporcular, dünya karmasına karşı dövüştü

Türk ve Rus sporcular, dünya karmasına karşı dövüştü - ACB Karma Dövüş Turnuvası, Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildiANTALYA (AA) - Absolute Championship Berkut (ACB) Karma Dövüş Turnuvası, Antalya'nın Kemer ilçesinde yapıldı.

20.07.2017 - 00:04

Karma Dövüş Sanatları (MMA) Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra 9 ülkeden sporcular katıldı. Sunuculuğunu Rus artist ve spiker Aleksander Zagrskiy'in yaptığı turnuvada, Türk ve Rus sporcular, diğer ülke sporcularıyla mücadele etti.

Karma Dövüş Sanatları Federasyonu Başkanı Ali Arık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvanın güzel mücadelelere sahne olduğunu söyledi.

Turnuvada Türk ve Rus sporcuların birleşerek diğer ülke sporcularına karşı mücadele ettiğini ifade eden Arık, "Turnuvada, Türk ve Rus sporcuların üstünlüğü ön plandaydı. İki ülke sporcularının birleşerek diğer sporculara karşı mücadele etmesi ikili ilişkilerin kuvvetlendiğini gösteriyor. Devletimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Daha büyük organizasyonlarla Türkiye'ye hem ekonomik anlamda katkı sunacağız hem de ülkemizin tanıtımını yapacağız." diye konuştu.

Turnuvada galip gelen sporculara çeşitli miktarda para ödülü verildi.