29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

"Türkiye, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor"

"Türkiye, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor" - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın: - "Türkiye'yi hedeflerinden saptırmaya çalışıyorlar.

6.06.2018 - 13:43
Her şeye rağmen Türkiye, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor. Türkiye, büyüyor, kalkınıyor, gelişiyor ve demokratikleşiyor"

ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Türkiye'yi hedeflerinden saptırmaya çalışıyorlar. Her şeye rağmen Türkiye, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor. Türkiye, büyüyor, kalkınıyor, gelişiyor ve demokratikleşiyor." dedi.

Aydın ve AK Parti İl Başkanvekili Mehmet Dağdelen, AK Parti Merkez İlçe Başkan Mustafa Alkayış, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Yeni Adıyaman Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Odası Başkanı Mustafa Salman'ı ziyaret etti.

Aydın, burada Başkan Salman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklama yapan Aydın, seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiklerini ve toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını bildirdi.

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini vurgulayan Aydın, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin birçok alanda yedi düvelle mücadele ettiğini hepimiz görüyoruz. Gerek ekonomi ve gerekse terörle mücadele eden Türkiye, bir taraftan da kendi iç sorunlarını çözmeye çalışıyor. Türkiye, ekonomisi 2017'de en çok büyüyen ülke olmasına karşın döviz üzerinde yeni operasyonları gördü. Dolayısıyla Türkiye'nin büyümesi ve kalkınmasını istemeyenler bu işi bazen terör, döviz ve farklı alanlarda terbiye etmeye çalışıyorlar. Tabi Türkiye'yi hedeflerinden saptırmaya çalışıyorlar. Her şeye rağmen Türkiye, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor. Türkiye, büyüyor, kalkınıyor, gelişiyor ve demokratikleşiyor."

Türkiye'nin terörle mücadelede çok ciddi mesafe aldığını aktaran Aydın, Türkiye'nin sadece kendi sınırları içerisinde değil artık Kandil'e kadar dayandığına işaret etti. Aydın, Irak ve Suriye'de yuvalanan tüm terör örgütlerine karşı büyük başarı elde ettiğini, Türkiye'nin hem bölge halkının rahatlaması, büyümesi ve gelişmesi açısından terörle mücadelesi kararlılıkla devam ettiğini bildirdi.

Aydın, "Bir taraf çukur siyaseti yaparken bir taraf da adeta siyasi partinin terör örgütlerine ne kadar yakın durduğunu görüyoruz. Bizler hem terörle mücadele ediyoruz hem o çukur siyasetine karşı hizmet siyaseti yapıyoruz. İnsanların hak ettiği en iyi hizmeti götürmeye çalışıyoruz. ABD'nin bile son zamanlarda terör örgütlerinden desteğini çekmesini bekliyoruz. Bugüne kadar tırlar dolu silahlarla bu terör örgütünü destekleyen batının artık terörden el çekmesini bizler istiyoruz." ifadesini kullandı.

- "Adıyaman'a sağlık yatırımları

Adıyaman'a yapılan sağlık yatırımlarından da bahseden Aydın, şunları kaydetti:

"8 Ağustos'ta 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin temelini atacağız. Tam bir şehir hastanesi konumunda olacak. Tabi eski devlet hastanesinin bulunduğu bölge vatandaşların yoğun yaşadığı bölgedir. Burası 150 yataklı hastane olacak. Başbakanımız ve bakanlarla görüştük O da programa alındı. Yakın zamanda hastanenin proje işlerine başlayacağız."