28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Uşak'ta 250 temizlik işçisi gönüllü askerlik için başvurdu

Uşak'ta 250 temizlik işçisi gönüllü askerlik için başvurdu UŞAK (AA) - Uşak Belediyesi bünyesinde çalışan 250 temizlik işçisi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü katılmak için başvurdu.

31.01.2018 - 17:17

Uşak Askerlik Şubesi'ne giden işçiler, Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü katılmak için hazırladıkları dilekçeleri yetkililere teslim etti.

İşçilerden İsmet Sönmez, yaptığı açıklamada, askerlik görevini 10 yıl önce tamamladığını belirterek, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak istediğini söyledi.

İşçi Mehmet Solmaz ise TSK'nin tüm terör unsurlarını yok edeceğine, harekatın başarıyla sonuçlanacağına inandığını ifade etti.

- Belediye Başkanı işçileri kutladı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı yazılı açıklamada, temizlik işçilerinin davranışının takdire şayan olduğunu belirtti.

Türk ordusunun terör unsurlarına karşı başlattığı harekatın başarıya ulaşacağını kaydeden Cahan, "Ordumuz büyük bir kararlılıkla teröristlerle mücadele ediyor. Temizlik işçilerimiz harekata destek vermek için askerlik başvurusunda bulundu. Ben her birini kutluyorum." ifadelerini kullandı.