19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Uşak'taki silahlı saldırı

Uşak'taki silahlı saldırı - Pazar yerinde 2 kişinin av tüfeğiyle vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan baba ve 2 oğlu tutuklandı UŞAK (AA) - Uşak'ta pazar yerinde 2 kişinin öldürmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan baba ve 2 oğlu tutuklandı.

18.02.2017 - 20:12

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit İsmet Çetin Caddesi üzerindeki pazar yerinde dün öğlen saatlerinde Mevlüt Buyurgan (38) ile yeğeni İsmet Buyurgan'ın (37), av tüfeğiyle vurularak öldürülmesinin ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Yaşar K, oğulları Tugay K, Erdem. K. ve Emre K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısına ifade veren şüphelilerden Emre K. serbest bırakılırken, 3 şüpheli tutuklanmaları talebiyle mahkemeye gönderildi. Mahkeme, Yaşar K. ile oğulları Tugay K. ve Erdem K'yi tutukladı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit İsmet Çetin Caddesi üzerinde pazarcılık yapan Mevlüt Buyurgan ile yeğeni İsmet Buyurgan, dün av tüfeğiyle vurulmuş, hastaneye kaldırılan yaralılar yaşamlarını yitirmişti.

Güvenlik kameraları kayıtlarından saldırganların kimliğini belirleyen polis ekipleri, Yaşar K, oğulları Tugay K, Erdem. K. ve Emre K. gözaltına almıştı. Emniyette suçunu itiraf eden Tugay K. Mevlüt ve İsmet Buyurgan'ın bir hafta önce babası Yaşar K'ye 1 liralık çakmak sattıklarını, çakmağın bozuk çıkması üzerine babası ile bu kişiler arasında tartışma yaşandığını ve dün de olay yerine giderek cinayeti işlediklerini itiraf etmişti.