29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

USMED'ten sosyal medya temalı tiyatro oyunu

USMED'ten sosyal medya temalı tiyatro oyunu - Sosyal medya bağımlılığı ve kullanımında farkındalık oluşturmak için hazırlanan "Twitter Fenomeni Romeo ve İnsta Girl Juliet", aralık ayında izleyiciye buluşacak İSTANBUL (AA) - Uluslararası Sosyal Medya Derneği'nin (USMED) hazırladığı sosyal medya temalı tiyatro oyunu "Twitter Fenomeni Romeo ve İnsta Girl Juliet" gelecek ay sahnelenecek.

25.11.2017 - 11:59

Dernekten yapılan açıklamaya göre, İngiliz edebiyatçı William Shakespeare'in "Romeo ve Juliet" adlı ünlü eserini iletişim çağında sosyal medya fenomenleri olarak ele alan oyunu Erdi Öget yazdı.

Yönetmenliğini Halil İbrahim Kaplan'ın yaptığı oyunda, Tolga Canbeyli, Onur Alagöz, Sena Karaman, Serap Ağalar, Hakan Bahadır Polat, Kerem Büyüktaş, Kenan Etişgen ve Sıla Kılıçkaya rol alırken, oyunun yardımcı yönetmenliği Alim Dedei, kostüm tasarımını Filiz Köklüçınar ile Yazgülü Batu, sahne amirliğini ise Murat Dedei üstlendi.

Dernek Başkanı Said Ercan, oyunun İSOBİL'in ana sponsorluğunda yapıldığını ifade ederek, "Birbirinden değerli isimlerin rol aldığı 'Twitter Fenomeni Romeo ve İnsta Girl Juliet' oyununun sosyal medya bağımlılığı ve sosyal medyanın doğru kullanımı konusunda bir farkındalık oluşturacağına inanıyoruz. Ayrıca yaptığımız araştırmalara göre dünyanın ilk sosyal medya temalı oyunu olacak. USMED olarak bu projeyi oldukça önemsiyoruz." değerlendirmesini yaptı.