29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Uyuşturucuyu "Bugs Bunny" ve "boks eldiveni" adıyla pazarlıyorlarmış

Uyuşturucuyu "Bugs Bunny" ve "boks eldiveni" adıyla pazarlıyorlarmış - Uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 5'i tutuklandı - "Torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarının uyuşturucu maddelere kod isimler vererek satış yaptıkları, uyuşturucu ve uyarıcı haplar için "Bugs Bunny" ve "boks eldiveni", sentetik uyuşturucu için ise "kuş" tabirini kullandıkları tespit edildiKARABÜK (AA) - Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden 5'i tutuklandı.

18.02.2017 - 19:15

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerince, Karabük, Ankara ve Sakarya'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 11 kişinin savcılık sorgusu tamamlandı.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Y.Y, M.K, S.T, D.U ve T.B tutuklandı. Diğer 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Şüphelilerin ifadelerinde, uyuşturucu maddelere kod isimler vererek satış yaptıklarını, uyuşturucu ve uyarıcı haplar için "Bugs Bunny" ve "boks eldiveni", sentetik uyuşturucu için ise "kuş" tabirini kullandıklarını söyledikleri öğrenildi.

14 Şubat'ta "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Karabük, Ankara ve Sakarya'da bazı ev ve iş yerlerine eş zamanlı operasyonlar düzenlenmiş, F.K, F.D, T.B, C.C, Y.Y, A.E, E.İ, M.K, S.T, M.G. ve D.U. gözaltına alınmıştı.

Operasyonun yapıldığı bazı ev ve iş yerlerinde bir miktar uyuşturucu ele geçirilmişti.