20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Vali Kaban şehit yakınlarıyla bir araya geldi

Vali Kaban şehit yakınlarıyla bir araya geldi MALATYA (AA) - Malatya'da "15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı"nda Malatya Valisi Ali Kaban şehit aileleriyle bir araya geldi.

14.07.2017 - 21:19

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından bir restoranda düzenlenen program, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen'in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açılışında konuşan Malatya Valisi Ali Kaban, şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanında olmaya çalıştığı, onların ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Devletin, şehitlerin yakınları ve gazilere sonsuz cömertliğini gösterdiğini anlatan Kaban, "Sizler bizim en büyük değerimiz için vatanımız, dinimiz sayılabilecek bütün kutsallarımız için canlarını feda edenlerin emanetlerisiniz. Bizim kapımız her zaman açık, biz de sizleri ziyaret etmek isteriz." diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da 15 Temmuz'da vatana ihanet eden bir şebekenin çökertildiğini kaydetti.

Programa, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.