16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Vali Kalkancı'dan yaralı askerlere bayram ziyareti

Vali Kalkancı'dan yaralı askerlere bayram ziyareti - Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, terör operasyonunda yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret ettiADIYAMAN (AA) - Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, terör operasyonunda yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek bayramlaştı.

23.08.2018 - 15:02

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Vali Kalkancı, beraberinde eşi Yasemin Kalkancı ve İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ile Adıyaman kırsalında icra edilen terör operasyonunda yaralanan ve Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret etti.

Askerlerin sağlık durumları hakkında Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan'dan bilgi alan Vali Kalkancı, yaralı askerlerle sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti, askerlerin ve ailelerinin bayramını kutladı.

Asker aileleriyle de sohbet eden Vali Kalkancı, "Ailelerimizin herhangi bir taleplerinin olması durumunda valilik olarak her zaman hizmetinizde ve emrinizdeyiz. Hangi sorununuz olursa olsun kapımızın ve telefonlarımızın sizlere daima açık olduğunu bilmenizi istiyorum. Bu vesileyle bayramınızı kutluyor, gazilerimize yüce Allah'tan şifa diliyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Kalkancı, daha sonra eşiyle birlikte hastanede yatan hasta ve hasta yakınlarına da ziyarette bulunarak bayramlaştı.

Adıyaman'da yürütülen terör operasyonunda dün 4 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 6 asker yaralanmıştı.