20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Vali Memiş, AA'nın fotoğraf oylamasına katıldı

Vali Memiş, AA'nın fotoğraf oylamasına katıldı - Gümüşhane Valisi Memiş: - "Anadolu Ajansının ilimizin muhteşem doğası ve turizm çalışmalarıyla ilgili haberlere bültenlerinde yer vermesinden son derece mutluyuz" GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğraf için oy kullandı.

5.12.2017 - 16:30

Memiş, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına ilişkin fotoğrafları tek tek inceleyerek, "Haber" kategorisinde Elif Öztürk'ün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü", "Yaşam" kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" ve "Spor" kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Galatasaray-Fenerbahçe" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Fotoğrafları çeken AA çalışanlarını kutlayan Memiş, Anadolu Ajansının hem yurt içi hem de yurt dışında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden kurumlardan olduğunu vurguladı.

Memiş, "Anadolu Ajansının bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Anadolu Ajansı Gümüşhane'de bir ivme kazandı. Burada bir ofisinin bulunması bizim için çok değerli bir şey. Kurum, ilimizde saygınlığına yakışır şekilde temsil ediliyor. Anadolu Ajansının ilimizin muhteşem doğası ve turizm çalışmalarıyla ilgili haberlere bültenlerinde yer vermesinden son derece mutluyuz." diye konuştu.

Haber kategorisinde oy verdiği "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" konulu fotoğrafa değinen Memiş, "15 Temmuz, Cumhuriyet tarihinin en önemli olaylarından bir tanesidir. Türk milleti ilk defa Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde darbeye, tanka, topa karşı bir duruş sergiledi. Her mücadele değerli ama bunu ben ülkemiz açısından çok değerli görüyorum. Bunun için bu fotoğrafa oy kullandım." dedi.

Yaşam kategorisindeki "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" başlıklı fotoğrafın insanın "Yaratılanı hoş gör Yaradandan ötürü" düsturuna teslimiyetini ortaya koyduğunu belirten Memiş, "Dünyada sadece insanlar yok. Bütün kainata karşı duyarlı olmamız gerekiyor. Bunu yansıtan sıcak ve sevgi dolu bir fotoğraf." değerlendirmesinde bulundu.

Memiş, Spor kategorisindeki "Galatasaray-Fenerbahçe" fotoğrafının da mücadeleyi çok iyi yansıttığını kaydetti.