29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Van'da düğün salonunda yangın

Van'da düğün salonunda yangın - İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında, düğün salonundaki malzemeler kullanılamaz hale geldiVAN (AA) - Van'ın İpekyolu ilçesinde bir düğün salonunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

27.08.2018 - 14:32

İskele Caddesi'ndeki düğün salonunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların durumu bildirmesiyle olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Büyükşehir, İpekyolu ve Tuşba belediyesi itfaiye ekipleri, salonun çatı kısmına sıçrayan yangını yaklaşık bir saatlik müdahalenin ardından söndürdü.

Müdahale esnasında 2 itfaiye eri dumandan etkilendi. Ekiplerce çok sayıda mutfak tüpünün çıkarıldığı düğün salonundaki malzemeler kullanılamaz hale geldi, binanın alt kısmındaki alışveriş merkezinde de hasar oluştu.

Alışveriş merkezi sahibi Turan Avcı, yaptığı açıklamada, yangın nedeniyle ofis ve depolarının kullanılmaz hale geldiğini belirterek, "Alt katta bulunan mağazamızdaki ürünlerin çoğu da su, duman ve isten dolayı zarar gördü. Çünkü duman ve is, gıdalara sirayet etmiş durumda. Tabii buradaki gıda mühendislerinin mağazadaki gıdaları incelemesinden sonra zarar ortaya çıkacak. Can kaybının olmayışına sevindik." dedi.