16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

"Vatan sevgisi her şeyin üstündedir"

"Vatan sevgisi her şeyin üstündedir" - Erzurum Valisi Azizoğlu: - "Milletimizin birlik ve beraberliğini muhafaza etmek, devletimizin bağımsızlığını, huzur ve güvenliğini sağlamak gayesiyle bölücü ihanet şebekesine karşı büyük bir mücadele verilmiştir.

17.09.2017 - 17:15
Türk milletinin vatan sevgisi her şeyin üstündedir"

ERZURUM (AA) - Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Milletimizin birlik ve beraberliğini muhafaza etmek, devletimizin bağımsızlığını, huzur ve güvenliğini sağlamak gayesiyle bölücü ihanet şebekesine karşı büyük bir mücadele verilmiştir. Türk milletinin vatan sevgisi her şeyin üstündedir" dedi.

Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile Aşkale ilçesine giden Vali Azizoğlu, 2012 yılında Siirt’te yürütülen bir operasyonda mayına basarak yaralanan ve iki bacağını kaybeden gazi uzman çavuş Yahya Kemal Çalayır ve Diyarbakır’ın Lice ilçesinde şehit olan Muhammet Sıddık Çintimar’ın ailelerini ziyaret etti.

Azizoğlu, ardından ilçenin Gökçebük Mahallesi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, bu vatan, bayrak ve mukaddesat için Türk milletinin fazlasıyla bedel ödediğini belirtti.

Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Azizoğlu, "Milletimizin birlik ve beraberliğini muhafaza etmek, devletimizin bağımsızlığını, huzur ve güvenliğini sağlamak gayesiyle bölücü ihanet şebekesine karşı büyük bir mücadele verilmiştir. Bölgede yaşanan olaylar sonucunda şehit olan Muhammet Sıddık Çintimar’a Allah’tan rahmet, bir başka operasyonda gazi olan Yahya Kemal Çalayır kardeşimize de sağlıklı uzun ömür diliyoruz. Türk milletinin vatan sevgisi her şeyin üstündedir" ifadesini kullandı.

Seyfettin Azizoğlu, bu topraklarda bağımsız bir şekilde yaşanıyor, bayrak gönderlerde dalgalanıyor ve ezan minarelerden okunuyorsa bunu şehit ve gazilere borçlu olduğumuzu sözlerine ekledi.