29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Yalova'daki silahlı kavga

Yalova'daki silahlı kavga - İki grup arasında çıkan ve bir polis memurunun hafif yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden 4'ü tutuklandıYALOVA (AA) - Yalova'da iki grup arasında çıkan ve bir polis memurunun yüzünden yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden 4'ü tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

16.02.2018 - 22:53

İki grup arasında dün çıkan kavgayla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 9 kişiden 2'si işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı, 7'si adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 7 kişiden aralarında Sadık G'nin de bulunduğu 4'ü tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yalova Devlet Hastanesinin acil servisi önünde, dün iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıkmış, güvenlik güçlerinin müdahale ettiği esnada ateşlenen silahtan çıkan kurşunun başını sıyırdığı polis memuru Hacı E. (46) yüzünden hafif yaralanmıştı. Silahı ateşlediği ileri sürülen Sadık G'nin de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı.