29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Yangında, kızlarını kaybeden aileye belediyeden destek

Yangında, kızlarını kaybeden aileye belediyeden destek - Diyarbakır'ın Bismil Belediyesi, evlerinde çıkan yangında 18 yaşındaki kızlarını kaybeden Çetin ailesine sahip çıktı DİYARBAKIR (AA) - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Bismil Belediyesi, evlerinde çıkan yangında 18 yaşındaki kızlarını kaybeden Çetin ailesine sahip çıktı.

20.06.2017 - 13:19

Bismil Belediye Başkan Vekili Kaymakam Turgay Gülenç, Yukarı Salat Mahallesi'nde 18 Haziran'da evde çıkan yangında 18 yaşındaki kızları Nursel Çetin'i kaybeden Çetin ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için talimat veren Gülenç, aileye belediye olarak gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Çetin ailesini zor durumda yalnız bırakmayacaklarını dile getiren Gülenç, "Bismil Belediyesi olarak zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek boynumuzun borcudur. Belediye olarak gerekli yardımı yapacağız." ifadelerini kullandı.

Çetin ailesi üyeleri de Gülenç'e teşekkür ederek, "Başkanımız evimize kadar gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediyemizin desteği ile toparlanıyoruz. Başkanımıza maddi ve manevi destekleri için teşekkür ederiz." dedi.