28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Yavru kargayı korumak için vatandaşlara zor anlar yaşattılar

Yavru kargayı korumak için vatandaşlara zor anlar yaşattılar - Erzincan'da bir grup karga, ağaçtan düşen karga yavrusuna yardım etmek isteyen vatandaşlara, yavruya zarar verecekleri endişesiyle saldırdı ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da bir grup karga, ağaçtan düşen karga yavrusunu korumak amacıyla, yavruya yardım etmek isteyen vatandaşlara zor anlar yaşattı.

9.06.2018 - 14:55

Ordu Caddesi'nde yer alan Barış Manço Parkı'nda, ağaçtan düşen ve uçmakta güçlük çeken karga yavrusunu gören vatandaşlar, yavruya yardım etmek istedi.

Bu durumu gören çevredeki çok sayıda karga, insanların karga yavrusuna zarar vereceği endişesiyle çevrede uçuşmaya başladı.

Vatandaşları yavrudan uzak tutmak için zaman zaman sesler çıkarıp saldıran kargalar, vatandaşları bir süre yavruya yaklaştırmadı.

Kargaların saldırgan tavırlarına rağmen yavru kargaya yardım etmek isteyen vatandaşlardan biri, yavru kargayı yakalayıp uçurarak ağaç dalına konmasını sağlamak istedi.

Söz konusu vatandaş bu sırada diğer kargaların saldırısına uğradı.

Yavru olduğu için yeterince iyi uçamaması sebebiyle ağaç dalına konamayan karga yavrusu ise parka düştü.

Karga yavrusu, aynı vatandaş tarafından tekrar yakalanıp ağaç dalına konuldu.

Vatandaşlara güçlük çıkartan kargaların yaklaşık 20 dakika süren mücadelesi ise karga yavrusunun ağaç dalına konması ile sona erdi.