24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

"Zeytin Dalı Harekatı" katılacak Mehmetçik dualarla uğurlandı

"Zeytin Dalı Harekatı" katılacak Mehmetçik dualarla uğurlandı - TSK tarafından Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na katılacak askerler, Bingöl'den dualarla bölgeye gönderildi - Vali Mantı: - "Ülkemiz ve milletimiz için bilerek ve isteyerek bayrağımız, vatanımız, ezanımız ve milletimiz için görev yapıyorsunuz.

24.01.2018 - 17:25
Allah yolunuzu açık etsin"

BİNGÖL (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na katılacak askerler, Bingöl'den dualarla uğurlandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 49. Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen uğurlama törenine, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ile katılan Vali Ali Mantı, askerlerle öğle yemeği yedi, sohbet etti.

Mantı, burada yaptığı konuşmada, askerlerin "Zeytin Dalı Harekatı"na katılmak üzere hazırlandıklarını söyledi.

Askerlerin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gidip dönmeleri temennisinde bulunan Mantı, şunları dile getirdi:

"Zeytin Dalı Harekatı'nı ifa etmek üzere hazırlandınız. İnşallah en kısa zamanda orada olacaksınız. Rabbim sizleri muhafaza etsin. Sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gidip dönmenizi nasip etsin. Sizler bu konuda tecrübelisiniz. Ülkemiz ve milletimiz için bilerek ve isteyerek bayrağımız, vatanımız, ezanımız ve milletimiz için görev yapıyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Allah iki cihanda, hem bu dünyada hem de ahirette sizleri, aileniz ve tüm sevdikleriniz ile beraber vatanımıza, milletimize bağışlasın. Yolunuz açık olsun. Milletimizin duası sizlerle, Rabb'im sizlere yardımcı olsun. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum."

Askerler daha sonra dualarla bölgeye uğurlandı.