19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Zonguldak merkezli fuhuş operasyonu

Zonguldak merkezli fuhuş operasyonu - Üç ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi ZONGULDAK (AA) - Zonguldak merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

4.12.2017 - 10:10

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, İncivez Mahallesi ile Bülent Ecevit Üniversitesi çevresindeki günlük kiralanan evlerde fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla Zonguldak, Karabük ve Bartın'da gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Sezai Ö, Erdal A, Nurhan K, Kenan A, Semih A, Cengizhan K, Sebahattin C, Şahin A, Sadi Ö, Yasin S. ve Gökhan Ü. güvenlik önlemi altında adliyeye getirildi.

Bu arada gözaltına alınan Azerbaycan uyruklu J.T, G.O. ve I.A ile Kırgızistan uyruklu G.A'nın, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edildikleri öğrenildi.

Zonguldak, Bartın ve Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, 1 Aralık'ta 15 ayrı adrese düzenlenen operasyonda, Azerbaycan uyruklu J.T, G.O. ve I.A, Kırgızistan uyruklu G.A. ile Sezai Ö, Erdal A, Nurhan K, Kenan A, Semih A, Cengizhan K, Sebahattin C, Şahin A, Sadi Ö, Yasin S. ve Gökhan Ü. gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerden Erdal A, Nurhan K. ve Kenan A, operasyon yapıldığı sırada taksi ile kaçmaya çalışırken Ankara karayolunun Fındıksuyu mevkisinde yakalanmış, Nurhan K'nin evinde yapılan aramada, fuhuş amacıyla kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda SİM kart ve telefon, cinsel içerikli haplar ve fuhuşla ilgili alınan hesapların tutulduğu 2 not defteri ele geçirilmişti.